Nieuwe schilderlessen materieschilderen 2019

Ook dit jaar kun je weer een nieuwe serie lessen materieschilderen bij mij in het atelier volgen. Tijdens deze serie van 6 lessen kun je in informele sfeer kennismaken met materialen, verf en compositie. Ik leer je nieuwe technieken en verschillende texturen maken, om deze vervolgens te verwerken en te integreren met verf. Ik help je om te kijken naar composities en het samenspel met het doek en de verf. En te spelen met alle mogelijkheden die het materiaal je biedt. Maar vooral gaat het natuurlijk om je creatieve proces te stimuleren en te ervaren wat deze mengmaterie allemaal voor uitwerking heeft op het doek. Kortom, gewoon een heerlijke praktische leerschool materiekunst.

Praktisch:

Dagen & tijden:

woensdagen van 14.00 - 17.00 uur

vrijdagen van 14.00 - 17.00 uur

Data kunnen in overleg plaatsvinden

Materiaal:  inclusief pasta, natuurlijke materialen (als je zelf materialen mee wilt nemen is dat ook altijd goed), koffie/thee en fris. Graag wel zelf je schilderdoeken meenemen.

Inhoud:

  1. Materie en compositie - hoe en wat

  2. verschillende technieken (textuur, assemblage, collage, werken in lagen)

  3. Werken met viltwol

  4. De details (de kunst van het weglaten; “kill your darlings”)

  5. Materie en abstract landschap

  6. Vrij werken

en natuurlijk wat er verder spontaan wordt opgeworpen en in de groep aan bod komt.

Kosten: € 240 (6 lessen) inclusief materialen (materie en verschillende pasta’s) /koffie thee fris.

Locatie:Atelier CaroArt

Spoorstraat 41-2

Apeldoorn

Heb je zin om deze lessen bij te wonen? Geef je dan op via mail: caroline.geerling@gmail.com of stuur even een appje via 06 25008683.

Verhindering: Mocht je je hebben opgegeven voor een les, en je bent helaas verhinderd, dan graag verhindering 24 uur van tevoren opgeven, indien mogelijk. Aangezien deze serie lessen zich zal herhalen kun je de gemiste les op een andere data weer inhalen.

Ik hoop je gauw te zien!

Inspirerende groeten,

Caroline Geerling