Nieuwe schilderlessen materieschilderen 2018

In januari 2018 start een nieuwe workshop/introductieles Materieschilderen bij mij in het atelier. In deze introductieles kun je alvast kennismaken met materialen, verf en compositie. Ik leer je nieuwe technieken en verschillende texturen maken, om deze vervolgens te verwerken en te integreren met verf. Ik help je om te kijken naar composities en het samenspel met het doek en de verf. En te spelen met alle mogelijkheden die het materiaal je biedt. Maar vooral gaat het natuurlijk om je creatieve proces te stimuleren en te ervaren wat deze mengmaterie allemaal voor uitwerking heeft op het doek. Je zult je verbazen! 

Praktisch:

Data: dinsdagmiddag 9 januari 2018 14.00 - 15.30 of

woensdagavond 10 januari 2018 19.00 - 20.30 .

Materiaal: exclusief verf, inclusief pasta, mengmaterie en schilderpanelen, koffie/thee en fris

Kosten: €35

Opgave: caroline.geerling@gmail.com 

Tevens bestaat er de mogelijkheid om, indien je nog steeds enthousiast bent na de introductieles, een aantal lessen materieschilderen te volgen. Deze zullen om de week plaatsvinden. je hebt de mogelijkheid om verder te experimenteren, iets geheel nieuws te proberen, of gewoon door te gaan met je eigen werk. Alles is mogelijk. Het is een heerlijke praktische leerschool materiekunst.

Thema per les:
di 23 januari : viltwol en structuurpasta
di 6 februari: boomschors, hout en tegellijm
di 20 februari: structuurlandschap ; van zwart naar wit naar kleur
di 6 maart: vrij werken. 

Tijd: 10.00 - 14.00 uur 
Kosten: EUR 47,50 per les :incl. materie en pasta's; koffie thee en lekkere lunch. Wel graag je eigen schilderdoek meenemen. Graag contante betaling bij aanvang van de les.
Locatie: atelier CaroArt / Kleur in Apeldoorn.

Verhindering: Mocht je je hebben opgegeven voor een les, en je bent helaas verhinderd, dan graag verhindering 24 uur van tevoren opgeven, indien mogelijk. Aangezien deze serie (losse) lessen zich zal herhalen en er steeds nieuwe lessen zullen worden toegevoegd, kun je de gemiste les op een andere data weer inhalen.