Mijn naam is Caroline Geerling (1967). Na 28 jaar werken als juridisch secretaresse op de Zuidas, ging het roer in 2010 drastisch om. In dat jaar besloot ik mijn passies te gaan volgen. Het begon met een basiscursus ontspanningsmassage, om vervolgens mijn eigen praktijk te starten. In Arnhem volgde ik een tweejarige HBO opleiding integrale massage, om meer verdieping in mijn behandelingen aan te brengen. Daarna volgde ik een cursus psychosociale basiskennis. Ik werk vanuit een holistische visie. Begin 2017 ben ik, ter ondersteuning van mijn huidige behandelingen een holistisiche leefstijlcoach opleiding begonnen. Coaching, vitaliteit, beweging en gedrag komen hier samen.

Passie voor schilderen

Naast mijn massagepraktijk heb ik nog een andere passie, schilderen. In 2010 begonnen met de eerste schilderlessen bij Madam Art in Heiloo. Na een jaar had ik behoefte aan meer diepgang, en meer technieken, zodat ik mij kon ontwikkelen. Vanaf 2013 begonnen aan de 4 jarige HBO teken- en schilderopleiding bij Crejat in Alkmaar, welke ik heb afgerond. In de zomer van 2016 ben ik tevens aanvullende lessen gaan volgen bij beeldend kunstenaar Els Vegter in Utrecht. Zij richt zich voornamelijk op het schilderen met verf in combinatie met organische en industriele materialen zoals lood en oud roest. Vooral het gebruik van natuurlijke elementen sprak mij heel erg aan. Inmiddels heb ik daar mijn eigen handtekening aan kunnen geven, door mij vooral te richten op de verschillende structuren die kunnen ontstaan door gebruik van materialen, waarbij je het landschap in al zijn diversiteiten kunt weergeven. In 2017 ben ik verhuisd van Alkmaar naar Apeldoorn voor de liefde, en heb hier inmiddels mijn atelier gevestigd.

Daarnaast ben ik ook gaan experimenteren met vilt en zijde, waarbij de focus vooral ligt bij (kust)landschappen. Het viltproces en de verschillende oppervlaktestructuren die daarbij kunnen ontstaan, sluiten mooi aan bij de materiewerken, waarbij ik zowel de structuur als de gelaagdheid van het landschap mooi kan weergeven.